Tidsskrifter og magasiner

Har du et tidsskrift, som du gerne vil have trykt og publiceret, hjælper vi dig gerne med det, ligesom vi kan hjælpe med at dit tidsskrift får et ISSN-nummer og bliver distribueret ud via vores fysiske butik på Søndre Campus, samt på vores webshop. Er du i tvivl om, hvordan tidsskriftet skal opsættes, eller mangler du lidt inspiration, er du velkommen til at kigge forbi vores butik på Søndre Campus. Her vil du også kunne se lidt nærmere på de forskellige papirtyper, vi kan tilbyde.

Trykprisen for et tidsskrift er den samme som for alle andre afhandlinger, vi trykker. Du kan derfor få en idé om, hvad dit tidsskrift koster at producere i prisoversigten under Ph.d.-afhandlinger.

Bestilling: campusprint@adm.ku.dk

Du kan læse vores vejledning her til klargøring af magasiner på KUnet her.

Inden vi printer, gennemgår vi dine filer og tjekker for margener, sidetal, billeder og illustrationer samt Indholdsfortegnelsen og kommer med forslag om, hvad der kan gøres, inden tryk.

Hvis du har særlige ønsker, hjælper vi dig også gerne med at få det produceret.

Betaling:

Vi anvender elektronisk fakturering (Stedkode og Alias på KU eller EAN og CVR-numre uden for KU). Det er også muligt at betale ved afhentning med kreditkort eller Mobilepay – dog skal du være opmærksom på, at der her lægges moms oven i prisen.

 

Du kan læse vores vejledninger til alle vores produkter på KUnet.dk.