Konferencematerialer

Vi producerer mange kursus- og konferencematerialer, du kan have brug for til dit arrangement. Udover posters, booklets og foldere producerer vi også praktiske ting som navneskilte, adgangskort og programmer samt mere visuelle materialer såsom bannere og roll-ups, hvormed du kan præsentere dit kursus eller din konference på bedste og flotteste vis.

Vi tilbyder endda at lave en samlet deltagerpakke til dine deltagere, som f.eks. kan indeholde kuglepenne, blokke eller mapper. Vi kan samle det hele, præcis som du ønsker. Nedenfor kan du læse lidt nærmere om et lille udsnit af de ting, vi kan lave til dit kursus eller din konference, mens du kan se en række vejledende priseksempler.

Priseksempler: Kr. eks. moms
Roll-up 1.000,00
Bannere (pris pr. m2, canvas) 370,00
Blok (med KU-logo) 7,20
Mappe 8,00

Produkter:

Vi har en del vejledninger til print af diverse produkter her.

Navneskilte
Vi producerer gerne alle former for navneskilte til dine deltagere. Det kan både være små selvklæbende navneskilte, som deltagerne let kan sætte på tøjet, navneskiltholdere med nål i eller større laminerede adgangskort med programmet, som deltagerne kan have i en nøglesnor.

Blokke og kuglepenne
Vi laver gerne blokke til dit kursus eller konference. Vi tilbyder nogle helt standard KU-blokke og KU-kuglepenne, men kan også tilbyde mere skræddersyede wireblokke, så du kan eksponere dit arrangement på bedste vis.

Bannere
Vi kan lave bannere i alle størrelser og på mange forskellige papirtyper. Læs evt. mere om de forskellige papirtyper på s. 6. Længden på dit banner har ingen begrænsning, mens bredden maksimalt kan være 1060mm. Omvendt kan vi også printe en frise op til 2700mm bred.

Bøger
Har du brug for at få produceret konference- eller kursusbøger, hjælper vi gerne med at få sammensat alt dit materiale. Vi kan producere dem i mange forskellige størrelser, og opsætte det præcis som du ønsker. Det kan være artikelsamlinger, årsbøger eller f.eks. et A4-magasin.

Programmer
Hvis du ønsker et program trykt som en flyer eller lille booklet, så kan vi hjælpe med det. De kan produceres i flere forskellige størrelser. Se også punktet ovenfor om laminerede navneskilte. 

Handouts
Det kan være informationsark, der skal deles ud til alle deltagere, som f.eks. er hæftet i hjørnet.

Booklets
Ligesom programmet kan vi tilbyde print af booklets. OBS. Sideantallet skal være deleligt med 4.

Plakater
Lige fra informationsplakater i A4 (kan også kaldes et handout) eller A3 til videnskabelige postere i A1 eller A0 størrelser, vi kan sagtens være behjælpelige.

Roll-ups
Roll-ups er især praktiske, hvis du er på farten, men ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet eller præsentation. Roll-ups kan let rulles sammen og bruges igen og igen. En roll-up har en bredde på 80cm og en højde på 200cm, når den er rullet helt ud. Når den ikke er i brug, kan den rulles sammen og lægges i den medfølgende taske, så den kun måler 83x12x12cm. Selve printet bliver udført på canvas, som er et yderst robust materiale.