Ansatte og Campus Print

Som ansat på Københavns Universitet, eller som offentlig ansat med forbindelse til KU, kan du benytte dig af vores service og erfaring. Vi er beliggende på Søndre Campus på Amager, men hjælper kunder fra hele KU og vi sender gerne produkterne til dig via den interne KU postordning.

Hos Campus Print har vi fordelagtigt lave priser og et højt niveau af kvalitet. Samtidig har vi mange års erfaring i at producere tryksager til universitetsbehov. Både i form af Ph.d.-afhandlinger, videnskabelige plakater, tidsskrifter og konferencematerialer. Se vores oversigt og prisliste.

Vi er i færd med at lave tilgængelige og læsebare vejledninger til vores mest gængse produkter, så du kan se, hvordan du bedst forbereder dine filer til print.

Listen over vores produkter dækker ikke alt, vi kan, så har du særlige ønsker, hjælper vi dig gerne med at få det produceret.

Vi producerer bl.a.

Vi anvender fakturering, enten intern på KU via Stedkode og Alias eller ekstern via EAN og CVR-numre, men det er også muligt at betale ved afhentning med kreditkort eller Mobilepay – dog skal du være opmærksom på, at der her lægges moms oven i prisen.

Afhentning af ordren sker i trykkeriets lokaler på Søndre Campus inden for åbningstiderne, men vi kan også sende produkterne med enten intern post eller fragtbud.

På KUnet kan du læse meget mere om, hvordan du bestiller, samt hvordan du bedst forbereder dine filer, før du sender dem til print hos os. Eller kontakt os hvis du har spørgsmål.