Booklets

Skal du holde en konference eller et andet vigtigt arrangement, kan en booklet være en god løsning. En booklet kan indeholde helt op til 48 paginerede sider inkl. omslaget og er derfor ideelt som kursusmateriale, hvor du nemt og overskueligt kan præsentere dit arrangement for deltagerne. Den mest benyttede størrelse for en booklet er A5-format, som er en foldet A4-side, men har du brug for et andet format, eksempelvis 21 x 21 cm, trykker vi gerne din booklet efter skræddersyede mål. Får du trykt din booklet hos os, vejleder vi gerne med opsætningen, så alt står korrekt i forhold til den ønskede booklet-størrelse.

Bestilling: campusprint@adm.ku.dk

Du skal blot sørge for at sende din booklet til os i PDF-format. Som hovedregel skal din booklet have et sideantal, som er deleligt med fire, da hvert ark papir, når det er foldet på midten, vil have fire sideflader. Omslaget vil blive printet på 160g papir, mens indholdet typisk bliver printet på 90-100g papir. Du kan læse mere om at klargøre din booklet til print i vores vejledning her. 

Har du spørgsmål vedrørende booklets eller ønsker vejledning i forhold til, hvad der kan være relevant for dig og dit arrangement, er du mere end velkommen til at kontakte os. 

 

Betaling:

Vi anvender elektronisk fakturering (Stedkode og Alias på KU eller EAN og CVR-numre uden for KU). Det er også muligt at betale ved afhentning med kreditkort eller Mobilepay – dog skal du være opmærksom på, at der her lægges moms oven i prisen.

 

Du kan læse vores vejledninger til alle vores produkter på KUnet.dk.