Postere, videnskabelige og andre

Skal du fremvise din forskning på flotteste vis til en konference, eller skal du reklamere for et vigtigt arrangement, hjælper vi dig gerne med at printe din(e) poster(s), der passer præcis til dine behov. Vi producerer posters i mange størrelser og på mange forskellige materialer. Neden for kan du læse mere om de forskellige materialer, som vi tilbyder. Har du brug for en poster med skræddersyede mål, producerer vi selvfølgelig gerne det - op til 1060mmm på den ene led og langt på den anden led! De mange muligheder kan synes uoverskuelige, men kontakt os endelig - så finder vi i fællesskab frem til, hvilken type der egner sig bedst til dit formål.

 

Bestilling: campusprint@adm.ku.dk

Inden vi printer, gennemgår vi dine filer og tjekker for kvalitet i billeder, illustrationer og logoer samt for margener og kommer evt. med forslag om, hvad der kan gøres, inden tryk. Vi anbefaler f.eks. at lade der være lidt margen uden tekst, logoer eller andet vigtigt, for når vi skal skære plakaten, vil vi ikke skære i noget vigtigt.

Du kan læse vores vejledning til klargøring af en poster til print her.

Materialevalg:

 

Semigloss papir er med sin halv­blanke overflade perfekt til de fleste typer af tryk. Papiret giver en let blank glans, men reflekte­rer kun let udefrakommende lys, hvorfor den egner sig til både fotografier og grafiske fremstil­linger.

 

 

 

Mat papir giver ingen uønskede reflektioner og egner sig derfor i særdeleshed til fotografier, som skal indrammes eller præsentati­oner, hvor den udefrakommende lyskontrast er høj.

 

 

 

Glossy papir giver en flot reflek­siv glans som især egner sig til il­lustrative fremstillinger. Farverne bliver kontrastfylde, hvorfor mo­tivet fremstår kraftigere.

 

 

Stof (polyester) er især velegnet, hvis du skal rejse med din poster. Polyester kan let foldes sammen i kufferten, uden der kommer syn­lige folder. Kommer der alligevel små folder, kan den let stryges på bagsiden med et viskestykke imellem, så folderne forsvinder.

 

 

Printet på tekstil med selvklæ­bende bagside. Lige til at hænge op på alle former for underlag. Kan tages ned igen uden at efter­lade mærker på underlaget.

 

 

Printet på vinyl med selvklæben­de bagside. Er især velegnet til at placeres udendørs, da overfladen af posteren er modstandsdygtig overfor det meste vejr.

 

Tryk på + til højre, så folder menupunktet sig ud.

 

 

 

 

Standardstørrelser er f.eks. være A2, A1 eller A0, men vi printer også den specifikke størrelse, du har brug for.

Prisen falder, jo flere styk du bestiller, så hvis I bestiller sammen, kan I nyde godt at det.

 

Betaling:

Vi anvender elektronisk fakturering (Stedkode og Alias på KU eller EAN og CVR-numre uden for KU). Det er også muligt at betale ved afhentning med kreditkort eller Mobilepay – dog skal du være opmærksom på, at der her lægges moms oven i prisen.

 

Du kan læse vores vejledninger til alle vores produkter på KUnet.dk.