Ph.d.-afhandlinger

Vi trykker Ph.d.-afhandlinger for hele Københavns Universitet. Det er en af vores spidskompetencer, og vi printer årligt mange tusinde afhandlinger. Den sidste del af forløbet op til dit forsvar er ofte en stressende periode, især når der midt i det hele også skal tages stilling til den grafiske opsætning og de formelle krav. Får du trykt din afhandling hos os, vejleder vi dig derfor omkring opsætning, og vi sørger også for, at din afhandling får det rigtige format, og at omslaget har den korrekte KU-opsætning. 

Bøgerne printes som standard i B5 format, men kan også laves i A4 eller anden størrelse. Som standard benyttes 100g Multicopy papir til siderne og bøgerne indbindes med et kacheret (plastikfolie på overfladen) omslag på 300g papir for at beskytte din bog bedst muligt.

Bestilling: campusprint@adm.ku.dk

Du sender bare din PDF fil i A4 format per e-mail.

Omslaget har tre muligheder. Du kan 1) bruge din hvide forside fra www.designguide.ku.dk, hvor vi så fortsætter logostregen hele vejen rundt til ryggen, eller 2) bede os om at sætte dit omslag op i de to KU farver (rød eller mærkeblå), eller 3) du designer det hele selv. Hvis du gør det, skal filen måle 25 cm i højde og så 17,6 cm x2 (forside og bagside) + ryggen (sideantalx0,067 og rund op til næste halve cm) i bredden.

Ved nye udgivelser skal vi altid sende 2 styk af dine bøger til Det Kongelige Bibliotek. Det kaldes pligtaflevering og skal gøres ved alle nye udgivelser. Derfor vil du modtage 2 færre end antallet, du faktisk bestilte.

Inden vi printer, gennemgår vi dine filer og tjekker for fejl, for små margener, sidetal, billeder og illustrationer samt Indholdsfortegnelsen, og kommer evt. med forslag om, hvad der kan gøres inden tryk. Du kan læse vores vejledninger til omslag og indhold i afhandlinger KUnet. Det kan hjælpe dig med at gøre din fil klar til print.

Dét vi gerne vil vide om din bestilling:

  • Din deadline
  • Antal bøger
  • Enten/eller sorthvid eller farve print (omslaget er dog altid i farve)
  • Hvordan ønsker du dit omslag?
  • Ønsker du f.eks. ISBN, A4 bogstørrelse eller farvede skilleark ved artiklerne?

Hvis du har særlige ønsker, hjælper vi dig også gerne med at få det produceret.

Betaling:

Vi anvender elektronisk fakturering (Stedkode og Alias på KU eller EAN og CVR-numre uden for KU). Det er også muligt at betale ved afhentning med kreditkort eller MobilePay – dog skal du være opmærksom på, at der her lægges moms oven i prisen.

 

Du kan læse vores vejledninger til alle vores produkter på KUnet.dk.